90s FM

برنامج حلقة ف ودنك | دينا إسماعيل

6 أفكار بشأن “برنامج حلقة ف ودنك | دينا إسماعيل

  1. بالنسبه للتقليد الأعمي احيانا بيكون التقليد نابع من رفض الشخص لهويته او لشخصيته وبيكون عاوز يكون شخصيه اخري كنوع من التمرد علي شخصيته وليس فقط انه عديم الشخصيه او ان شخصيته ضعيفه

  2. وبالنسبه لجزئية رد القضاء احيانافيه ناس بتقول الدعاء ربي لا أسالك رد القضاء ولكن أسألك اللطف فيه عندما يكون القضاء قد وقع بالفعل وحتي يقنع نفسه بإنه مش معترض علي قضاء الله فبيقول هذا الدعاء كنوع من تأكيد رضائة بقضاء الله

  3. مش صح يا زينب لازم الإنسان يكون عنده ثقه كبيره في قدره ربنا وماييأسش ابدا انه يدعي ربنا يرفع عنه البلاء لان ربنا سبحانه وتعالي قادر علي كل شئ اذا اراد شيئ ان يقول له كن فيكون. وممكن اوي بالدعاء يغير الأقدار وشيوخ كتير وضحوا الكلام ده وشرحوا الدعاء وقالوا انه من ضمن الادعيه التي لا يجوز الدعاء بها

    1. طبعا انا معاكي في الكلام ده ان الدعاء بيرفع القضاء لكن اللي اقصده هو اني بوضح ليكي اسلوب تفكيرهم وبعدين بيختلف حسب النوايا طبعا من شخص لآخر

  4. طبعا انا معاكي في الكلام ده ان الدعاء بيرفع القضاء لكن اللي اقصده هو اني بوضح ليكي اسلوب تفكيرهم وبعدين بيختلف حسب النوايا طبعا من شخص لآخر

  5. فيه مقوله بتقول لاتنتظر حتي تأتيك السعاده ولكن ابتسم فتأتيك السعاده وابحث عنها تجدها والمقصود من هذه العباره هو اننا بأيدينا من نصنع السعاده لأنفسنا ومنظورها بيختلف من شخص لآخر هناك من يري السعاده في ادخال السرور علي اخوته ومنهم من يراها في المال والمنصب والجاه ومنهم من يراها في مساعدة الآخرين والسعاده الحقيقه هي في رضاك عن الله ورضي الله عنك وايما يختلف منظورنا للسعاده ابحث عنها حتي تجدها ولا تنتظرها

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

تمرير للأعلى